07. september 2024
Facebook
utorok, 12 december 2017 11:00

Silný vietor vyvracal stromy, najväčšie problémy narobil v Žilinskom kraji

Written by 
Rate this item
(0 votes)

BRATISLAVA 12. decembra (WebNoviny.sk) - Pre silný vietor za posledných 24 hodín pomáhalo v teréne viac ako 570 hasičov pri vyše 160 udalostiach. Najčastejšie bola ich pomoc potrebná v Žilinskom kraji, kde pri 64 udalostiach rôzneho charakteru zasahovalo až 233 hasičov. V Trnavskom kraji malo 127 hasičov 34 výjazdov, v Trenčianskom kraji bolo 73 príslušníkov vyslaných k 24 prípadom a v Bratislavskom kraji zasahovalo 67 hasičov pri 19 udalostiach. Odporúčame:
Tisícky odberateľov na Orave a v Liptove sú bez elektrickej energie Ako agentúru SITA informovala Zuzana Farkasová z HaZZ, v Nitrianskom, Prešovskom, Banskobystrickom a Košickom kraji bola situácia o niečo pokojnejšia. Hasiči zasahovali najčastejšie pri odstraňovaní popadaných stromov, ktoré v mnohých prípadoch zatarasili cesty, či spadli na drôty elektrického vedenia a pretrhli ich. Na niektorých miestach bolo potrebné odstrániť spadnuté stromy zo zaparkovaných vozidiel. Silný vietor uvoľnil aj niekoľko plechových striech, ktoré ohrozovali okolie.

Viac k témam: hasiči, počasie, silný vietor
Zdroj: Webnoviny.sk - Silný vietor vyvracal stromy, najväčšie problémy narobil v Žilinskom kraji © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 129 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner